De experts die jouw bedrijfsruimte verzorgen

Lees hieronder meer over De Zaak Vastgoed.

De Zaak Vastgoed voorziet in multifunctionele bedrijfsruimte voor ZZP’ers. De units van De Zaak Vastgoed worden zo kostenefficiënt mogelijk aangeboden. Wat we erg belangrijk vinden bij De Zaak is dat de gebruiker van de ruimte centraal staat. De hardwerkende handen van Nederland moeten een functionele en zakelijk ruimte kunnen gebruiken om hier optimaal van te profiteren op werkgebied.

De bedrijfsruimtes van De Zaak hebben een zakelijk, praktisch maar net karakter. What you see, is what you get. Door grote bedrijfsruimtes tegen lage kosten gaat De Zaak zo efficiënt mogelijk te werk en wordt het voor de ondernemer een aantrekkelijk object om te huren of te kopen.  Om dit te kunnen realiseren werkt De Zaak Vastgoed met twee partijen.

  • MKB Finanz: Voor de financiering van bedrijfsruimte kan onze partner MKB Finanz je uitstekend helpen. Zij hebben veel ervaring met het financieren van investeringen. Zij regelen zowel financieringen voor de aanschaf van vastgoed voor eigen gebruik als vastgoed voor de belegging.
  • Van Vliet Bedrijfsmakelaar: Voor het vinden van de ideale bedrijfsruimte kan Van Vliet Bedrijfsmakelaars een helpende hand bieden. Zij houden zich bezig met beleggingen, maar ook verkoop en verhuur. Door een flinke dosis ervaring en marktkennis is dit een fijne partner om mee samen te werken