Financiering nodig? MKB Finanz helpt u graag!

Lees hieronder meer over MKB Finanz.

MKB Finanz en De Zaak Vastgoed werken samen om het financieren van een bedrijfsruimte zo makkelijk mogelijk te maken. De Zaak Vastgoed biedt de bedrijfsruimte aan en MKB Finanz kan je helpen met het verkrijgen van een financiering. Hieronder lees je meer over MKB Finanz en wat zij precies voor je kunnen betekenen:

MKB Finanz is voor haar ondernemende relaties dagelijks bezig met het financieren van investeringen. Wij regelen voor MKB ondernemers de beste financieringen voor werkkapitaal, bedrijfsmiddelen, groei- en overname en vastgoed. Wij regelen zowel financieringen voor de aanschaf van vastgoed voor eigen gebruik als vastgoed voor de belegging.

Ondernemers willen één aanspreekpunt voor alle financieringsmogelijkheden. MKB Finanz vervult deze rol. Ondernemers houden de focus op het ondernemen, terwijl wij de financiering regelen. Wij zijn ook expert op het gebied van financieren van vastgoed. Via ons netwerk regelen wij (beleggings)hypotheken voor verschillende soorten panden. Met ondernemers en professionele vastgoedbeleggers delen wij graag onze kennis, ervaring en netwerk.

De vastgoedmarkt is continue aan verandering onderhevig als gevolg van veranderende marktomstandigheden. Traditioneel gezien werden de meeste vastgoedfinancieringen afgesloten bij de bank. Tegenwoordig gebeurt dat steeds minder vaak. Daar zijn verschillende redenen voor. MKB Finanz adviseert welke type financiering, welke aanbieder, welke schuldmarktwaardeverhouding en welke condities het best bij jouw wensen passen. Vervolgens regelen wij het hele traject zodat jij zorgeloos naar de notaris kunt en de sleutels van jouw eigen of beleggingspand in ontvangst kunt nemen. Via ons heb jij toegang tot alle aanbieders van vastgoedhypotheken, verhuurhypotheken, investeringshypotheken, beleggingspandfinancieringen en hypotheken voor vastgoed in eigen gebruik.

Bij MKB Finanz kun je rekenen op snel duidelijkheid én persoonlijk contact. Een passende financiering regelen doe je niet alleen: dit vraagt goede samenwerking en communicatie. Kansen die De Zaak Vastgoed in de markt zet hebben wij vaak met succes voorzien van een passende financiering. Samen weet je meer en door efficiënt samen te werken maken wij de kans op een succesvolle financieringsaanvraag groter. Wel zo prettig. Neem gerust contact met ons op en binnen 24 uur plannen we met elkaar een persoonlijke afspraak. Een goed financieringstraject start met MKB Finanz.

Meer weten? Kijk op www.mkbfinanz.nl

 

Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.