Mogelijkheden zien. Kansen benutten

Lees hieronder meer over Van Vliet Bedrijfsmakelaars.

De Zaak Vastgoed en Van Vliet Bedrijfsmakelaars werken als partners samen om de verkoop en verhuur van de te ontwikkelen bedrijfsruimten goed te laten verlopen. Van Vliet Bedrijfsmakelaars is het aanspreekpunt wanneer je geïnteresseerd bent in een bedrijfsruimte van De Zaak Vastgoed. Onderstaand lees je meer over de diensten van Van Vliet Bedrijfsmakelaar:

Bij Van Vliet vindt u gedreven professionals die al geruime tijd bij ons werken en over een groot relatienetwerk en een flinke dosis ervaring en marktkennis beschikken. Het makelaarskantoor bestaat ruim 35 jaar en dagelijks houden 14 vastgoedprofessionals zich bezig met uitsluitend bedrijfsmatig vastgoed. Daarbij kunt u denken aan verkoop en verhuur van bedrijfsmatig vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsruimten, winkels, bouwgrond en nieuwbouwontwikkelingen. Daarnaast houdt Van Vliet zich bezig met beheer van vastgoedportefeuilles van derden, taxaties van bedrijfsmatig vastgoed en diverse vormen van advies en deeldiensten.

Ook voor vastgoedmanagement bent u bij ons aan het juiste adres. Onze afdeling vastgoedmanagement beheert ruim 300 bedrijfsobjecten, variërend van kleine units tot grootschalige kantoorgebouwen en bedrijfscomplexen. Als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom op ons kantoor. Meer informatie vindt u op www.vanvliet.net.

 

 

Neem contact met ons op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.