Wij zijn dé experts die jouw ruimte verzorgen

Lees hieronder meer over De Zaak.

De missie van De Zaak

Wij bieden ruimte en opslag aan de ZZP’er en het MKB.

Wat we erg belangrijk vinden bij De Zaak is dat de gebruiker van de ruimte centraal staat. De hardwerkende handen van Nederland moeten een functionele en zakelijk ruimte kunnen gebruiken om hier optimaal van te profiteren op werkgebied. De Zaak vindt het belangrijk dat er een scheiding is om zo werkzaamheden niet thuis uit te voeren, maar in een daarvoor geschikte ruimte.

De bedrijfsruimtes van De Zaak hebben een zakelijk, praktisch maar net karakter. What you see, is what you get. Door grote bedrijfsruimtes tegen lage kosten gaat De Zaak zo efficiënt mogelijk te werk en wordt het voor de ondernemer een aantrekkelijk object om te huren of te kopen. De Zaak staat voor lage kosten, flexibiliteit en de ideale combinatie tussen opslag- en werkruimte. Wij helpen u daarom graag bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte.

De voordelen

Duidelijke taal voor iedereen.

Lage kosten

De units worden zo kostenefficiënt mogelijk aangeboden. U bent flexibel in de inrichting waardoor wij de units voor een lage prijs kunnen aanbieden.

Werk én opslag

De Zaak biedt multifunctionele bedrijfsruimtes aan ondernemers en zzp’ers in verschillende formaten. Deze units kunnen dienen als werk én opslagruimte.

Flexibiliteit

U kunt de bedrijfsruimte helemaal naar eigen wens indelen. Door zelf de inrichting te doen heeft u optie om de unit naar eigen wens in te delen.

Ons huidige aanbod

De handige details in een notendop.


Unit specificaties

 

  • 20 units: Deze bedrijfsunits zullen bestaan uit een bedrijfsruimte op de begane
    grond en een bedrijfsruimte op de betonnen verdiepingsvloer.
    De units zijn te koop vanaf € 115.000.

  • Bedrijfsdoeleinden: De units zijn geschikt voor een functieaanduiding tot en met categorie 3.2. Het bestemmingsplan laat toe dat maximaal 30% van het totale oppervlak (begane grond + verdieping) in gebruik
    mag worden genomen als kantoor.

  • Verwachte oplevering: Q4 2022

  • Meer informatie? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op.

Extra mogelijkheden per unit

Het is mogelijk om tegen betaling extra meerwerk aan uw unit toe te voegen. Dit gaat onder andere over: toileruimte de begane grond, pantryverdieping, wandcontactdozen en ledverlichting. Neem voor de kosten en alle mogelijkheden contact met ons op.

Unit uitleg

20 nieuw te bouwen casco bedrijfsunits aan de Tussendonk op bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur. Deze bedrijfsunits zullen bestaan uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bedrijfsruimte op de betonnen verdiepingsvloer. De begane grond wordt voorzien van een overheaddeur en een loopdeur en de verdieping wordt voorzien van een raampartij. De bedrijfsunits zullen als appartementsrecht worden verkocht. De kopers worden automatisch lid van de nog op te richten Vereniging van Eigenaren.

Locatie

Bedrijventerrein Vosdonk is gelegen aan de westkant van de gemeente Etten-Leur, op een steenworp afstand van de N640 en dichtbij de A58. Op het terrein zijn circa 350 bedrijven gevestigd die actief zijn in de branches.
metaalnijverheid, machinefabricage, transport & logistiek, groothandel, bouwnijverheid en distributie. Op het terrein worden diverse
herstructureringsprojecten uitgevoerd om het terrein vitaal en in goede staat te houden.