Jouw opslag
in Emmen

Ontdek de handige mogelijkheden.

Nog een aantal beschikbaar

16 garage units

Vanaf 122m² t/m 162m².
Meer info
Prijs

Vanaf € 119.000

Scherp geprijsde units.
Meer info
Locatie

Bedrijventerrein Bargermeer

Uitstekende verbindingen.
Meer info

Over de locatie

Goed bereikbaar, mooie omgeving.

Het project De Zaak Vastgoed in Emmen is een nieuwbouw ontwikkeling van 16 hoogwaardige opslag- en bedrijfsunits. Elke unit bestaat uit een begane grond en eerste verdieping. De begane grond is een grote ruimte die als opslag gebruikt dient te worden. De eerste verdieping biedt ruimte om een kantoor/werkruimte te plaatsen. De kleinste unit betreft 122m² en de grootse unit is met 162m² zeer ruim.

Eindeloze mogelijkheden

Zet de ruimte in voor jouw doeleinden.

Werk

Jouw werkruimte

Opslag

Jouw opslagruimte

Magazijn

Jouw magazijn

Ons huidige aanbod

De handige details in een notendop.


Unit specificaties

 

  • 16 units: Deze bedrijfsunits zullen bestaan uit een bedrijfsruimte op de begane
    grond en een bedrijfsruimte op de betonnen verdiepingsvloer.

    De units zijn te koop vanaf € 119.000.

  • Bedrijfsdoeleinden: De units zijn geschikt voor een functieaanduiding tot en met categorie 3.2. Het bestemmingsplan laat toe dat maximaal 30% van het totale oppervlak (begane grond + verdieping) in gebruik
    mag worden genomen als kantoor.

  • Verwachte oplevering: Q4 2022

  • Meer informatie? Vraag onze brochure aan of neem contact met ons op.

Extra mogelijkheden per unit

Het is mogelijk om tegen betaling extra meerwerk aan uw unit toe te voegen. Dit gaat onder andere over: toiletruimte de begane grond, pantryverdieping, wandcontactdozen en ledverlichting. Neem voor de kosten en alle mogelijkheden contact met ons op.

Unit uitleg

16 nieuw te bouwen casco bedrijfsunits aan de Phileas Foggstraat op bedrijventerrein Bargermeer in Emmen. Deze bedrijfsunits zullen bestaan uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bedrijfsruimte op de betonnen verdiepingsvloer. De begane grond wordt voorzien van een overheaddeur en een loopdeur en de verdieping wordt voorzien van een raampartij. De bedrijfsunits zullen als appartementsrecht worden verkocht. De kopers worden automatisch lid van de nog op te richten Vereniging van Eigenaren.

Locatie

Bedrijventerrein Bargermeer is het grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland. De locatie is dan ook uitstekend bereikbaar vanaf o.a. de provinciale wegen N391 en de N862, waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Ook de A37 ligt vlakbij Emmen, waardoor het park vanuit meerdere richtingen gemakkelijk te bereiken is. Op het terrein zijn meerdere bedrijven gevestigd die actief zijn in de branches.
metaalnijverheid, machinefabricage, transport & logistiek, groothandel, bouwnijverheid en distributie. Op het terrein worden diverse
herstructureringsprojecten uitgevoerd om het terrein vitaal en in goede staat te houden.

Vraag naar de mogelijkheden

Interesse in een unit? Neem contact op!

Neem contact met ons op

Onze ontwikkelingen

Lees over de mogelijkheden en onze roadmap.

Bekijk alle berichten