De Zaak bouwt 20 units op bedrijventerrein in Etten-Leur

Etten-Leur, 11 mei 2021 – Eerder vandaag maakte De Zaak de komst van 20 nieuwe units bekend.

Op bedrijventerrein Vosdonk-West aan de Tussendonk in Etten-Leur realiseert De Zaak een nieuwe locatie met 20 units, waarvan de verkoop inmiddels is gestart. Hiermee komt De Zaak tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De bouw-werkzaamheden starten naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar, zodat ondernemers in het eerste kwartaal van 2022 hun unit in gebruik kunnen nemen.

De locatie ligt vlakbij het centrum van Etten-Leur en bovendien direct aan de A58 (richting Bergen op Zoom en Breda), die aansluit op de A16 richting Rotterdam en Antwerpen. Hierdoor is De Zaak Etten-Leur goed bereikbaar voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit West-Brabant en omstreken. “Na eerdere successen ben ik zeer verheugd dat ik vandaag deze nieuwe locatie in Noord-Brabant kan aankondigen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van De Zaak. “Ondanks dat er in de regio veel bedrijvigheid is, zijn dit soort volledig gefaciliteerde en beveiligde opslag- en werkruimtes in dit formaat nog onvoldoende beschikbaar. We merken dat niet alleen ondernemers in Etten-Leur hier veel behoefte aan hebben, maar ook in omliggende plaatsen als Rucphen, Sint Willebrord en Sprundel is er veel vraag naar. Het voelt goed dat wij hierin kunnen voorzien.”

20 bedrijfsunits

De Zaak bouwt 20 ruime bedrijfsunits aan de Vosdonk-West in Etten-Leur. Deze bedrijfsunits zullen bestaan uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een bedrijfsruimte op de betonnen verdiepingsvloer. De begane grond wordt voorzien van een overheaddeur en een loopdeur en de verdieping wordt voorzien van een raampartij. De bedrijfsunits zullen als appartementsrecht worden verkocht. Het is mogelijk om tegen betaling extra meerwerk aan uw unit toe te voegen. Dit gaat onder andere over: toiletruimte begane grond, pantryverdieping, wandcontactdozen en ledverlichting.

Ondernemend Noord-Brabant

Met de bouw van De Zaak Etten-Leur komen er nieuwe bedrijfsunits voor zzp’ers en ondernemers. In Noord-Brabant is dit een mooie tegemoetkoming aan de groeiende vraag naar bedrijfsruimtes. Etten-Leur is met 45.000 inwoners een gemeente van formaat, die overigens een nauwe samenwerking met de landelijke opererende organisatie Stichting Ondernemersklankbord heeft. Die ondernemersgeest leeft in de hele provincie. Hierdoor is er in Noord-Brabant veel vraag naar betaalbare bedrijfsruimtes.